Emmahus

København

10 ledige lejligheder

Emmahus
Udvalgt

Fantastiske omgivelser i Bellakvateret

Emmahus består af 154 splinternye lejeboliger på 2-5 værelser beliggende i den sydlige del af Bellakvarter i København.

Bygningen er udformet som en klassisk københavnerkarré med fire fløje omkring et gårdrum og opført i en ikonisk rød murstensfarve.

  • 4-værelses / 4-room
  • 3-værelses / 3-room

Lyse og moderne boliger

Lejlighederne har moderne og effektive indretninger med store køkken-/spisestue-områder samt adgang til altaner og/eller tagterrasser. De store vinduespartier og den åbne indretning sikrer et godt indfald af dagslys. Lejlighederne varierer i størrelse fra 55-115 kvadratmeter, hvilket giver plads til en bred vifte af lejere. 56 lejligheder har opbevaringsplads i forbindelse med lejligheden, mens de resterende 98 lejligheder har adgang til personligt opbevaringsrum i kælderen. I kælderen er der også cykelparkering med plads til 368 cykler.

Faciliteter i området

Det store gårdrum i Emmahus bliver indrettet med lounge- og legeområde samt træer, buske og planter. Du bliver nabo til den grønne park Sydhaven, og i forlængelse af denne park finder du Bellakvarters aktivitetstag med træningsfaciliteter, basketballbane, legeplads og meget mere. Rundt om hjørnet finder du også Byparken, hvor du kan gå en tur eller bruge den offentlige fodboldbane og beachvolleybane, og du er tæt på Amager Fælled. Emmahus ligger tæt på alt, hvad du har brug for.

154 lejligheder

Praktisk information

Der er gode parkeringsmuligheder i parkeringshuset ved siden af, og længere nede ad gaden finder du den nærmeste dagligvarebutik. Hvis du har brug for en større shoppingtur, ligger Field's på den anden side af Byparken, hvor du også finder en biograf og restauranter. Bella Center metrostation ligger også 500 meter fra ejendommen, hvorfra det kun tager 10 minutter at komme til Kongens Nytorv.

Personlig

Vores service, skræddersyet til dine behov

Enkelt

Vores brugervenlige platform gør udlejning enklere end nogensinde før

Hurtigt

Find dit drømmehjem i dag